DDG Insolvency

Ultima actualizare la 18-sept-2023
Data de intrare în vigoare 18-sept-2023

 

Această Politică de confidențialitate descrie politicile DDG INSOLVENCY, Cluj-Napoca, str.Septimiu Albini, nr.115, jud.Cluj, email: daniel@Godorogea.ro, privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru(“serviciul”).Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu același lucru, vă rugăm să nu accesați sau utilizați Serviciul.

 1. Informații pe care le colectăm:

  Vom colecta și procesa următoarele informatii personale despre tine:

  1. Nume
  2. E-mail
  3. Mobil
 2. Cum folosim informațiile dvs.:

  Vom folosi informațiile pe care le colectăm despre dvs. în următoarele scopuri:

  1. Marketing/Promoțional
  2. Mărturii
  3. Colectarea feedback-ului clienților
  4. Asistență
  5. Informații de administrare
  6. Publicitate direcționată
  7. Protecția site-ului
  8. Comentarii de la utilizator la utilizator
  9. Rezolvarea litigiilor

  Dacă dorim să folosim informațiile dvs. în orice alt scop, vă vom cere consimțământul și vă vom folosi informațiile numai la primirea consimțământului dvs. și apoi, numai în scopul (scopurile) pentru care acordăm consimțământul, cu excepția cazului în care ni se cere să facem altfel de către lege.

 3. Cum vă împărtășim informațiile:

  Nu vă vom transfera informațiile personale oricărei terțe părți fără a solicita consimțământul dvs., cu excepția circumstanțelor limitate descrise mai jos:

  1. Serviciul publicitar
  2. Agenții de marketing
  3. Analitice

  Solicităm acestor terți să utilizeze informațiile personale pe care le transferăm numai în scopul pentru care au fost transferate și să nu le păstreze mai mult decât este necesar pentru îndeplinirea scopului menționat.

  De asemenea, putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale pentru următoarele: (1) pentru a respecta legea, regulamentul, ordinul judecătoresc sau alte proceduri legale aplicabile;(2) pentru a vă pune în aplicare acordurile cu noi, inclusiv această Politică de confidențialitate;sau (3) pentru a răspunde la pretențiile conform cărora utilizarea Serviciului încalcă drepturile terților.Dacă Serviciul sau compania noastră este fuzionată sau achiziționată cu o altă companie, informațiile dvs. vor fi unul dintre activele care sunt transferate noului proprietar.

 4. Păstrarea informațiilor dvs.:

  Vom păstra informațiile dumneavoastră personale la noi timp de 90 de zile până la 2 ani după ce utilizatorii își închid conturile sau atât timp cât avem nevoie de ele pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate, conform detaliilor din această Politică de confidențialitate. Este posibil să fie nevoie să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi, cum ar fi păstrarea evidenței/raportarea în conformitate cu legislația aplicabilă sau din alte motive legitime, cum ar fi aplicarea drepturilor legale, prevenirea fraudei etc. Informații anonime reziduale și informații agregate, niciuna dintre acestea nu vă identifică (direct sau indirect), pot fi stocate pe termen nelimitat.

 5. Drepturile tale:

  In funcție de legea care se aplică, este posibil să aveți dreptul de a accesa și rectifica sau șterge datele dvs. personale sau de a primi o copie a datelor dvs. personale, de a restricționa sau de a vă opune procesării active a datelor dvs., cereți-ne să vă împărtășim (portăm) datele personale. informații către o altă entitate, să retrageți orice consimțământ pe care ni l-ați furnizat pentru a vă prelucra datele, dreptul de a depune o plângere la o autoritate statutară și orice alte drepturi care pot fi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți scrie la daniel@Godorogea.ro. Vom răspunde solicitării dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare.

  Puteți renunța la comunicările de marketing direct sau la profilarea pe care o realizăm în scopuri de marketing, scriindu-ne la daniel@Godorogea.ro.

  Rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau să procesăm informațiile personale necesare sau să ne retrageți consimțământul pentru a le procesa în scopurile solicitate, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost căutate informațiile dumneavoastră.

 6. Cookie-uri etc.

  Pentru a afla mai multe despre cum le folosim și despre alegerile dvs. în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, vă rugăm să consultați Politica de cookie-uri.

 7. Securitate:

  Securitatea informațiilor dumneavoastră este importantă pentru noi și vom folosi măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea greșită sau modificarea neautorizată a informațiilor dumneavoastră sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, nu putem garanta securitatea absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea oricărei informații pe care ni le transmiteți și o faceți pe propriul risc.

 8. Reclamații / Responsabil cu protecția datelor:

  Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dumneavoastră care sunt disponibile la noi, puteți trimite un e-mail ofițerului nostru de reclamații la DDG INSOLVENCY, Cluj-Napoca, str. Septimiu Albini, nr. 115, jud. Cluj, email: daniel@Godorogea.ro. Vom aborda preocupările dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare.