DDG Insolvency

Profesioniștii insolvenței

În cazul în care întreprinderea dumneavoastră trece printr-o perioadă de dificultate sau un blocaj financiar, echipa DDG Insolvency vă poate oferi consultanță pentru identificarea celor mai bune soluții în vederea salvării și redresării afacerii.

Cu o experiență de peste 13 ani în domeniul procedurilor de prevenire a insolvenței și de insolvență, suntem un nume de referință pe piața insolvenței din Transilvania.

DIMINUAREA COSTURILOR

RESTRUCTURAREA DATORIILOR FISCALE

REDUCEREA ȘI EȘALONAREA DATORIILOR FAȚĂ DE BĂNCI ȘI FURNIZORI

PREVENIREA INSOLVENȚEI

REORGANIZAREA JUDICIARĂ A ACTIVITĂȚII AFACERII

SERVICIILE NOASTRE

În vederea îndeplinirii atribuţiilor prevăzute de Legea nr. 85∕2014 societatea noastră beneficiază de concursul unei echipe cu o vastă experienţă în domeniul insolvenţei, expertizei contabile, precum şi al unor specialişti în dreptul civil, comercial, financiar-fiscal, cu o temeinică pregătire teoretică şi practică.

ECHIPA NOASTRĂ

Formăm o echipă tânără, dinamică și ambițioasă, specializată în soluționarea problemelor generate de procedura insolventei, fiind in masura sa oferim solutii viabile atat pentru creditorii care doresc recuperarea creantelor cat si pentru societatile aflate in dificultate financiara, prin reorganizarea activitatii si plasarea sub protectia legii insolventei.

OFERTE VÂNZĂRI

DDG Insolvency SPRL valorifică în cadrul procedurii insolvenţei o gamă variată de bunuri& mobile şi imobile din patrimoniul societăţilor al căror administrator judiciar sau lichidator este. În această fereastră vă prezentăm bunurile pe care le oferim spre valorificare.

PORTOFOLIUL DDGI

SC AUSTROPLAST PRODUCT SRL

Obiect principal de activitate ”fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice”, cod CAEN 2511

SC BAU GROUP SRL

Obiect principal de activitate “lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”, cod CAEN 4120

SC MELSIB SRL

Obiect principal de activitate “restaurante”, cod CAEN 5610

SC AQUASALA SRL

Obiect principal de activitate “fabricarea produselor lactate si a branzeturilor”, cod CAEN 1051

SC SCHU & CO GLAS SRL

obiect principal de activitate “Lucrari de tamplarie si dulgherie”, cod CAEN 4332

SC DUMANI IMPEX SRL

obiect principal de activitate “comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun”, cod CAEN 4711